Adam Norman missar resten av säsongen

Under 2018 års sista match, borta mot Alingsås, skadade Adam Norman sitt höger knä. Nu konstateras att korsbandet är av och det blir därmed inget mer spel för Adam Norman den här säsongen.

Lagom till att träningen kommit igång igen efter några dagars ledighet kom det tråkiga beskedet att korsbandet i Adam Normans högra knä är av. Nu väntar operation vilket innebär att det är slutspelat för säsongen för 19-åringen.
– Det är väldigt tråkigt för Adam så klart och nu ska vi se till att hjälpa honom på bästa sätt. Det är svårt att svara på varför vi har fått flera av de här skadorna i truppen den här säsongen, jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande tidigare. Vi gör allt vi kan och ändrar lite i upplägget så att vi undviker fler skador, säger Hammarbys sjukgymnast Anne Hopfgarten.

Även Johan Nilsson har en planerad korsbandsoperation inplanerad den här månaden.

Hammarby Handboll önskar Adam Norman och Johan Nilsson ett snabbt tillfrisknande!