#sthlmhjärtahandboll – fri entré 8 mars! *NY TID*

Favorit i repris – kom till Eriksdalshallen fredag 8 mars! Då bjuder Hammarby Handboll och stöttande företag samt supportrar publiken på fri(villig) entré till drabbningen mot Önnered. Ta med vänner, familj och sprid ordet – nu fyller vi Eriksdalshallen till bredden!

Målet med #sthlmhjärtahandboll är att visa engagemanget runt handbollen i Stockholm och bjuda på härlig underhållning i livlig atmosfär!

Hammarby–Önnered har avkast kl 18, portarna öppnar kl 17.

Arrangemanget görs möjligt tack vare företag och supportrar som stöttar med en, två, fem eller tio kronor per åskådare. Maximalt antal åskådare är 2 300 personer. Räkneexempel: Vid fullsatt kommer du som stöttar med 1 krona per åskådare att betala 2300 kronor.

Nu har ditt företag chansen att få fler stockholmare att få hjärta för denna härliga sport – samtidigt som ditt företag blir partner till Hammarby Handboll för liten peng. Se fullständigt erbjudande på sthlmhjartahandboll.nu

Vill du vara med eller har frågor? Kontakta oss på info@hammarbyhandboll.se