Hammarby söker flickor födda 2003 upp till senior

Nu söker vi flickor födda 2003 upp till senior som vill vara med på resan mot ett Hammarby Handboll i svensk elit!

Hammarby Handboll är idag en etablerad elitklubb på herrsidan med en stadig återväxt på pojksidan. Damlaget ligger idag i div 2 och klubben har nu bestämt att på sikt ska även damerna bli ett etablerat elitlag. Ett viktigt steg i utvecklingen är att vi skapar en lika bra återväxt på flicksidan som vi har på pojksidan. För några år sedan startade vi bollskola och idag har vi stark återväxt från flickor 04 och yngre, men från flickor 03 och äldre saknar vi fortfarande en del spelare för att ha fulla lag. Samtidigt vet vi att det finns andra lag i dessa åldrar som inte får ihop till en full trupp eller klubbar där man inte har ett seniorlag som man kan gå vidare till.

Onsdagen den 24:e april kl 18.00 välkomnar vi därför dig (och om du vill ta med en anhörig) till ett informationsmöte i pressrummet i Eriksdalshallen och kl 19:00-21:00 till ett träningspass. Ta med träningskläder och vattenflaska. På informationsmötet kommer du bl.a. att träffa: personer ur styrelsen, damansvarig, ledare och tränare för de olika lagen, fystränare m. fl. Den efterföljande träningen syftar till att du ska få lära känna våra tränare samt att vi kunna föra en dialog om din utveckling. Låter det intressant så anmäl dig här nedanför.

Urban  Petersson, Damansvarig
Carlo Galluzzi, Ungdomsansvarig