Erik Larholm lämnar Hammarby

Hammarby Handboll meddelar idag att Erik Larholm kommer att lämna sin roll som tränare för herrlaget.

– Efter degraderingen till Allsvenskan ser nu Hammarby Handboll över hela verksamheten, vilket innebär allt inom sport, organisation och ekonomi. I samband med detta så har båda parter kommit överens om denna lösning, säger Pelle Rydell, sportansvarig i Hammarby Handboll AB.

– Det har varit en tuff säsong med många skador där förutsättningarna ändrades väldigt frekvent.  Jag tar med mig hemmamatcherna med Bajens underbara fans, det finns inget ställe i landet det är roligare att spela handboll på än i Eriksdalshallen. Jag önskar Hammarby Handboll med spelare, ledare och fans all lycka till i framtiden, säger Erik Larholm.

Hammarbys sportansvarige Pelle Rydell vill också passa på att tacka Erik Larholm för hans tid i klubben:
– Erik har under sin tid i klubben visat på stor kompetens när det kommer till att utveckla unga spelare och det finns flera spelare i A-laget som lyft sig rejält under Eriks ledarskap. Vi vill tacka Erik för tiden både som tränare för a-laget och utvecklingslaget, säger Pelle Rydell.

Foto: Romus Ramström.