Johansson Eggan fortsätter i Bajen

Nyförvärvet inför förra säsongen, Kevin Johansson Eggan, är klar för ytterligare en säsong i grönvitt.
Den rivige mittsexan är redan taggad inför hösten.
– Jag känner att det finns mycket potential och spelare samt tränare har laddat om med ny energi. Nu siktar vi på revansch, säger han.


Kevin Johansson Eggan anslöt från Ricoh i somras och blev snabbt viktig i försvarsspelet. Trots att det inte blev någon fortsättning i Handbollsligan laddar han om i Allsvenskan tillsammans med Bajen, som förstärkt med Magnus ”Nollan” Grahn som sportsligt ansvarig och Kalle Matsson i sportschefsrollen
– Jag tycker det är bra att två stora Bajenprofiler är tillbaka. Det har spelat en viss roll till mitt val att stanna i Hammarby. Den största anledningen är dock den goda lagsammanhållningen och det härliga stödet vi alltid får från fansen i Eriksdalshallen. Det ser jag fram emot att fortsätta få!

Sportchef Kalle Matsson ser Kevin som en viktig pusselbit i truppen kommande säsong:
– Han är stor, stark och i en konstant utveckling. Kevin tar hela tiden steg framåt och blir bara bättre och bättre som handbollsspelare. Han kommer vara en viktig spelare för Hammarby handboll under nästa säsong.