Johan Nilsson skriver nytt kontrakt

Nu är det klart att Johan Nilsson fortsätter I Hammarby.
Högersexan ser fram emot säsongen:
– Jag känner en extrem revanschlust och ett sug att få spela handboll igen, säger han.


Hammarby Handbolls truppbygge inför spelet inför hösten fortsätter. Nästa spelare att skriva kontrakt är Johan Nilsson. För ”Slaktarn” som han också kallas var valet att stanna kvar på Söder enkelt:
– Eftersom jag kommer tillbaka efter en tuff säsong med min skada så kändes Bajen rätt ställe att komma tillbaka i. Sen spelar Anne (Hopfgarten, sjukgymnast) en stor roll i mitt val då hon verkligen ställer upp i vått och torrt för att hjälpa mig att komma tillbaka så snabbt som möjligt.

Ja, du tvingades till en knäoperation i höstas, hur ligger du till med rehabiliteringen?
– Det går bra. Har haft turen att inte fått något riktigt bakslag på min rehab utan alltid kunnat pusha mig framåt hela tiden. Planen är att vara tillbaka för fullt inför seriepremiären. Så siktet är inställt på det. 

Vad har du för förhoppningar inför säsongen?
– Med truppen som är mer eller mindre satt nu så ser det riktigt bra ut. Förhoppningarna är väl att vi ska vara ett lag som slåss i toppen av serien för att ta oss upp igen.

Att en av Hammarbys riktiga trotjänare är klar för ytterligare en säsong gläder förstås sportchef Kalle Matsson:
– Han jobbar för att komma tillbaka i full form och visa all kvalitet som han besitter. Kommer precis som Hammarby göra en nystart, både han och laget kommer komma tillbaka starkare. Johan har gjort mängder av bra matcher och mål och jag är glad att vi får se ännu mer av den varan.