Andreas Halvarsson förlänger

Nästa spelare att fortsätta i Bajen är Andreas Halvarsson.
Kant- och försvarsspelaren har skrivit på för kommande säsong.
– Jag vill vara med och ta upp Hammarby till eliten igen där vi hör hemma, säger han.

Trots sommartider råder det aktivitet runt Hammarby Handbolls herrallsvenska lag. Nu är det klart att Bajenpubliken även får Andreas Halvarsson spela vidare i grönvitt.
Jag har stora förhoppningar på kommande säsong då de flesta valt att stanna i klubben samt många spännande nytillskott som vi alla valt att vara med på den här resan. Jag tycker vi har en bra trupp och tror vi kommer vara i toppen av Allsvenskan och kriga, säger han.

Halvarsson, förra säsongen även fick ta ett stort offensivt ansvar på vänsterkanten, har under uppehållet opererat ryggen. Han räknar dock med att vara redo för spel när säsongen drar igång.
– Jag ligger i fas och känner att jag kommer kunna komma tillbaka i bra form. Hammarby har gett mig bra förutsättningar att komma tillbaka i lugn och ro och jag får fortsätta jobba med Anne (Hopfgarten, sjukgymnast) som varit med sedan dag ett efter operationen.

Sportchef Kalle Matsson är förstås nöjd med att säkra Andreas Halvarsson i minst en säsong till:
– Härligt att han vill fortsätta i Hammarby. Andreas är en fighter som alltid visar hjärta på planen. Oerhört bra i försvarsspelet och visade även under förra säsongen att han är ett vapen i anfallsspelet. Han jobbar stenhårt med rehab och brinner för att Hammarby ska komma tillbaka till eliten. Han har också visat sitt stora Hammarbyhjärta genom att tacka nej till flera meriterande anbud.