Omstart för Hammarbys damer

2017 startar upp med matcher redan vecka 2 då damerna har hemmamatch i Eriksdalshallen. Biljetten till serieplatsen i division 2 nästa säsong närmar sig men det är 9 seriematcher kvar – i samtliga matcher är målsättningen vinst. 

Det är omstart i division 3 för serieledande damerna söndagen den 15/1 då laget tar emot tabelltrean Sportsgear DHK . Lagen möttes innan jul där Hammarby vann med 22-15 trots en av säsongens blekare insatser. Vi räknar med att Sportsgear är ute efter revansch och Hammarby ser fram emot publikstöd kl.20.15 i Eriksdalshallen. Direkt efter den matchen tar damjuniorerna emot Vallentuna HK, kl.21.30.

Vad tror du om matchbilden mot Sportsgear?
– Sportsgear DHK är ett bra lag och vi måste därför, som våra tränare brukar säga, tagga till i både kropp och knopp. Vi måste vara med från matchstart och peppa varandra under hela matchen. För att vinna måste vi hålla oss till vårt spel och vårt tempo. Vi måste ha tålamod i vårt anfallsspel, vara med i fötterna i försvaret och gå upp tidigt på deras niometersspelare, säger mittnian Sandra Nagy.