Sista chansen: Hämta ditt Kvalkort på match två!

Först och främst: Stort tack för att du köpt Kvalkortet, vilket fungerar som entré till samtliga kvalmatcher i Eriksdalshallen och hjälper Hammarby Handboll i jakten på Elitlicensen. Nedan följer information hur du hämtar ditt Kvalkort – läs infon noga!

Följande datum hämtar du Kvalkortet:

– På torsdag 6/4 i Eriksdalshallen i samband med hemmamatchen mot Redbergslid. Vi har ett bord innanför entrén från kl 18.15 fram till matchstart 19.15. Gå in genom ”snurran” längst till vänster.

– På kansliet på måndag 10/4 kl 18.30-19.30. Kansliet ligger på Tideliusgatan 44, ett längre utkast från Eriksdalshallen.

– I samband med första hemmamatchen i kvalet till Handbollsligan på måndag 17/4. Vi har ett bord innanför entrén från kl 17 fram till 18.45. Gå in genom ”snurran” längst till vänster. Observera att ungefär 100 personer ännu inte hämtat ut sitt kort så kom i GOD TID om du ska hämta Kvalkortet, det finns risk för trängsel om du kommer sent inpå matchstart.

Du som är säsongskortsinnehavare, ta gärna med ditt nuvarande kort för snabbare hantering vid utlämning.

Så funkar Kvalkortet:
– Kvalkortet garanterar dig platsbiljett till samtliga kvalmatcher i Eriksdalshallen, maximalt tre matcher.

– Du som är säsongskortsinnehavare på sittplats och har köpt Kvalkortet har förtur till samma plats som i grundserien.

– Du som inte är säsongskortsinnehavare men önskar sittplats får vid utlämningen välja numrerad plats på antingen sektion B eller D.

– Du som köpt Kvalkortet till klacksektionen (onumrerad ståplats, sektion A) premieras med två fribiljetter till valfri match i grundserien nästa säsong.

– Inga Kvalkort skickas ut per post, endast utlämning gäller.

– Du som har köpt Kvalkortet i ”stödsyfte” utan planer på att gå – vänligen mejla oss! Ditt kort kommer då att skänkas till Bajen Fans projekt Grow Söderort, som hjälper ungdomar som av olika anledningar inte har möjlighet att köpa kortet själva.

Så spelas kvalet till Handbollsligan:

Hammarby Handboll ställs mot Amo Handboll, från småländska Alstermo. Laget slutade trea i allsvenskan. Kvalspelet avgörs i bäst av fem matcher, där Bajen har en eventuellt femte och avgörande match i Eriksdalshallen.

Match 1
On 12/4 kl 19.00: Amo Handboll – Hammarby

Match 2
Må 17/4 kl 19.00: Hammarby – Amo Handboll

Match 3
To 20/4 19.00: Hammarby – Amo Handboll

Ev match 4
On 26/4: Amo Handboll – Hammarby

Ev match 5
Lö 29/4:
Hammarby – Amo Handboll

Har du frågor eller funderingar, vänligen mejla biljetter@hammarbyhandboll.se