Årsmöte tisdagen den 13/6 i Gula villan

Du som är medlem eller vill bli medlem i Hammarby IF handbollsförening kallas till årsmöte tisdagen den 13 jun. kl. 18 – 20 i Gula villan!

Hammarby IF Handbollsförening håller årsmöte i Gula villan vid Kanalplan den 13 juni kl. 18.

På årsmötet berättar styrelsen om det verksamhetsår som har passerat med mängder av aktiviteter och hur vår ekonomi mår. En revisionsberättelse läggs fram för medlemmarnas ögon, och mötet ska även besluta om beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen.

Efter tillbakablicken riktas blickarna framåt och styrelsen presenterar planer för verksamhetsåret 2017-18 och den ekonomi vi behöver för att kunna genomföra alla aktiviteter.

Valberedningen lägger fram ett förslag till styrelse med uppdraget att driva verksamheten framåt utifrån årsmötets beslut.

Medlemmar som vill lämna in motioner till mötet, ska göra det senast tisdagen den 16 maj.

Alla underlag kommer att skickas ut till medlemmar som vi har e-mejladress till senast tisdagen den 6 juni. Du som är medlem men inte har lämnat in din e-mejladress, får mer information på hemsidan. Du får då underlagen genom att skicka ett snabbt mejl till mig, och får ett snabbt utskick med handlingar tillbaka till dej.

Du kan bli medlem genom att betala in medlemsavgiften på 400 kr under våren eller direkt på mötet.

På årsmötet avgörs i god demokratisk ordning den framtidsväg som Hammarby ska välja. Medlemmar kan tillsammans använda sitt demokratiska inflytande för att forma Hammarby IF handbollsförenings framtid, så det är mycket viktigt att just du kommer. Förhoppningsvis kommer vi att ha någon spännande gäst på mötet.

Alla medlemmar är varmt välkomna!

Mats Norrstad

ordförande

mats.norrstad@hammarbyhandboll.se