Rösta fram Årets Bajenspelare 2016/2017

Nu är det dags att rösta fram Årets Bajenspelare säsongen 2016/2017. Nils Pettersson har fått ta emot den fina pokalen två säsonger i rad. Vem blir det år? Du bestämmer!

Hammarby Handbolls jury har i år tagit fram fem kandidater som du kan rösta på. Omröstningen pågår fram till och med den 21 maj kl 23.00.

Anders Wik-Rydberg
Hammarby Handbolls egen ”Biff Rydberg” har den här säsongen bjudit på ett träffsäkert recept och hans insats bidrog till att han blev tredje bästa målskytt i Bajen. Trots att ”Biffen” är en riktig kämpe kan han bjuda på en hel del sköna finesser. För ingen kommer väl att glömma kvalspelets läckraste lobb signerad just Anders Wik-Rydberg?

Andreas Halvarsson
Han må vara Hammarby Handbolls minsta spelare men det hindrar inte Andreas Halvarsson från att göra stora intryck. Han är ett kraftpaket som tar sig an vilken anfallsjätte som helst i försvaret och som alltid är redo att sätta igång en kontring. För första gången är han nu nominerad till Årets Bajenspelare, en välförtjänt plats efter hans fina insats den här säsongen.

Alexander Morsten
Under sina fem i år klubben har han gått från klarhet till klarhet och i år har ”Lilleman” Morsten tagit en stor ledarroll på planen. Denna säsong blev han med sina 132 mål bäste grönvite målskytt och belönades även med en välförtjänt plats i ligalandslaget. Innan han nu flyttar till Danmark premieras han med en given kandidatplats som Årets Bajenspelare.

Anton Hellberg
Han kom till Hammarby inför säsongen och har delat keeperuppgiften broderligt med målvaktskollegan Robin Hellberg. Anton Hellberg har under säsongen vuxit in i sin roll och stod för en total räddningsstatistik på 32 procent. En minnesvärd match var när han räddade hälften (!) av alla skotten och bidrog till att Hammarby tog en viktig bortaseger mot Antons förra klubb IFK Skövde.

Nils Pettersson
Han har redan mottagit pokalen för Årets Bajenspelare två år i rad, tack vare sitt stabila försvarsspel och fina anfallsspel. Denna säsong presenterade nyckelspelaren Nisse Pettersson åter ett vägvisande spel och blev näst bästa målskytt i Hammarby Handboll med 105 mål.

Lägg din röst här nedan! OBS! Du kan bara rösta på en kandidat, när du har röstat är omröstningen inte synlig nästa gång du besöker denna sida.

This poll is closed! Poll activity:
Start date 24-04-2017 17:52:56
End date 21-05-2017 23:00:00
Poll Results:
Vem är Årets Bajenspelare 2016/2017?