Mittsexan Hannes Nyström tillbaka i Hammarby

Hannes Nyström har spelat i Hammarby i över tio år. Han lämnade klubben inför förra säsongen men återvänder nu efter ett år.
– Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Hammarby Handboll och än en gång få ta del av Hammarbypublikens fantastiska kärlek, säger han.

Hannes Nyström kom till Hammarby från BK Söder 2003 och har haft sin handbollsuppväxt i klubben. Inför den gångna säsongen bestämde han sig dock för att lämna klubben.
– Beslutet att sluta i Hammarby var ett väldigt tufft och svårt beslut men var något som formades under en längre tid. Jag bestämde mig för att börja spela på lägre nivå för att hitta tillbaka till glädjen i sporten och det har jag verkligen gjort, säger Hannes Nyström.

Under året som gått har mittsexan hunnit med spel både i IK Bolton och HK Drott. Han har fått stora roller och förtroenden i båda lagen och därmed utvecklat sitt spel.
– Det som jag känner att jag har vunnit mest från året är att jag har fått tillbaka min motivation. Jag kommer in i Hammarby nu igen mer taggad än någonsin.

Hammarby kommer från en säsong som slutade med säkrad plats i Handbollsligan efter kvalspel. Hannes Nyström har självklart haft koll på Bajen under året och ser nu fram emot kommande säsong.
– Jag har väldigt stora förväntningar och tror väldigt mycket på laget och alla spelare. Det känns naturligt att jag ska spela i Hammarby och bidra med det absolut bästa jag kan. Det är i Hammarby jag vill spela, det finns varken finare matchställ eller bättre publik någon annanstans i Sverige!

Hammarby Handbolls ordförande Robert Petrovic är nöjd över att kunna välkomna Hannes Nyström tillbaka i Hammarby.
– Vi är väldigt glada att ha tillbaka Hannes i Hammarbytröjan igen då han i princip har vuxit upp i klubben. Han har verkligen utvecklats under året han har varit borta och vi ser fram emot att följa hans framsteg nu när han har hittat hem igen.

Hammarby Handboll hälsar Hannes Nyström varmt välkommen tillbaka!