Härligt tryck på premiärbiljetter!

Temperaturen stiger inför fredagens #hemmapremiär! Redan har drygt 400 personer säkrat biljett till matchen mot Eskilstuna Guif – och det ryktas att Bajensupportrarna mobiliserar rejält!

Får vi se ett gungande grönvitt ”Jerka” på fredag? Mycket pekar på det, bara sedan igår kväll har det sålts nästan 100 biljetter till matchen! Supportergrupperna har satt igång en rejäl hets och klackbiljetterna börjar faktiskt gå åt! Vill du stå i klacken rekommenderas att du köper på nätet – vi kan INTE garantera att det finns klackbiljetter kvar i biljettkassan på matchdag.

In och köp biljett direkt på hammarbyhandboll.ebiljett.nu

Vid köp online går du in via FAST TRACK – en entré endast för biljettinnehavare (papper eller digitalt i telefonen) för snabb och smidig inpassering. Dessutom sparar du 20 kronor mot köp i biljettkassan på matchdag.