Anton Hellberg: ”Vi måste kunna knyta ihop säcken”

Anton Hellberg gjorde en fin insats i det grönvita målet när Hammarby spelade oavgjort mot Redbergslid. Men Bajenkeepern var allt annat än nöjd efter matchen.
– Just nu är jag inte alls nöjd. Jag ska rädda en tre, fyra bollar sista tio minuterna, säger han.

Vad tycker du om er prestation idag?
– Överlag tycker jag att vi är bättre i nästan hela matchen. Vi gör 31 mål och 17 när vi mötte RIK senast, så det är absolut ett steg i rätt riktning. Vi måste bara kunna knyta ihop säcken när vi leder med två mål med två minuter kvar.

Vad är det som gör att ni inte lyckas med det?
– Det är väldigt svårt att säga. Vi är bra i 50-55 minuter men det räcker inte. Vi måste minimera våra dåliga perioder. Nu får de tre snabba mål i början av andra halvlek som de får energi av. Hade vi bara hållit i vår ledning i fem minuter till hade det blivit en annan matchbild.

Vad tycker du om din egen insats?
– Just nu, så här direkt efter matchen, är jag inte alls nöjd. Jag ska göra några räddningar i slutet. Men när jag kommer titta på matchen sedan kommer jag säkert vara mer nöjd med min insats.