Nio Bajenkillar i Sverigecupen!

Kommande helg är det dags för den årliga distriktslagsturneringen Sverigecupen för 15-åringar. Stockholm ställer upp med två lag (28 spelare) där Hammarby Handbolls duktiga 02-kull bidrar med hela nio spelare.

Uttagningarna har skett genom flertalet utbildnings- och träningskvällar anordnade av Stockholms Handbollförbund samt allmän övervakning av spelarna de senaste två åren.

Lagen reser på fredag till Nyköping där turneringen avgörs genom inledande gruppspel (fredag-lördag) och slutspel i cupform (söndag). 20 pojklag och 21 flicklag från hela Sverige deltar. Har ni vägarna förbi Nyköping så kika gärna in i Rosvalla Arenor och kika på några av Sveriges största talanger i F02 och P02. Mer info hittar ni på Svenska Handbollförbundets hemsida.

Grattis till uttagningen killar och stort grönvitt lycka till!

På bilden: Felix Wallberg, Lukas Andersson, Leo Rosendahl, Calle Hamberg, Adam Jonsson, Simon Matsson, Ernst Flodell, Robin Sanderhem och Erik Hansson (saknas på bilden) ingår i Stockholms lag i årets upplaga av Sverigecupen.