Kalle Matsson: ”Vi är två lag som känner varandra väl”

På torsdag är det dags för ett hett hemmaderby mot Ricoh och Hammarbys manager Kalle Matsson ser fram emot mötet i Eriksdalshallen. 
– Det ska bli väldigt kul, det har varit lite för lång tid utan hemmamatch nu, säger han. 

Hammarby och Ricoh har redan möts en gång tidigare den här säsongen, i en match som slutade med grönvit tvåmålsseger i Solnahallen.
– Vi kan förvänta oss ett tufft, tight och jämnt spel på torsdag. Vi är två lag som känner varandra väl och vet styrkor och svagheter hos varandra. Det lag som får matchen på sina villkor har en bra chans att vinna, säger Kalle Matsson.

Ricoh ligger just nu på nionde plats i tabellen, tre placeringar och en poäng före Hammarby. Kalle Matsson vet vilket typ av spel han vill se från Bajen i torsdagens derby:
– Ett kompakt, aggressivt och disciplinerat försvarsspel. Jag vill se snabba och effektiva omställningar och ett smart anfallsspel med tålamod och noggrannhet.

I samband med derbyt bjuder Hammarby Handboll på fritt inträde under parollen #sthlmhjärtahandboll och förhoppningen är att det blir mycket folk i Eriksdalshallen.
– Jag hoppas att Hammarbypubliken sluter upp och ger oss det stödet vi brukar få på hemmaplan. När publiken i ”Jerka” är som bäst är de bäst i Sverige, säger Kalle Matsson.

Avkast kl.19 mot Ricoh i Eriksdalshallen torsdagen den 7 december!