Kalle Matsson: ”Det är kul med tätt matchande”

Hammarby får chansen att snabbt glömma onsdagens bortaförlust mot Alingsås för på söndag är det dags för ny match igen. IFK Skövde kommer på besök i en viktig streckmatch. 

Det är ett riktigt getingbo runt kvalstrecket i tabellen just nu och på söndag tar Bajen emot en streckkonkurrent. IFK Skövde ligger på tionde plats med tio poäng och Bajen har nio poäng på elfte plats.
– Idag, torsdag, återhämtar vi oss efter matchen igår och börjar kolla på det taktiska upplägget. Sedan tränar vi fredag och lördag för att göra en kanonmatch på söndag, säger Kalle Matsson.

I onsdagens bortaförlust mot Alingsås visade bland andra Hannes Nyström framfötterna med totalt sju mål.
– Hannes kämpar på och går stadigt framåt. Det är kul att han fick göra lite fler mål idag. Han är färsk på den här nivån och behöver anpassa sig till kraften, farten och kampen som krävs. Han vill och tränar på så det kommer mer och mer, säger Kalle Matsson.

På söndag får Hannes och resten av Hammarby en ny chans att ta viktiga grönvita poäng.
– Vi gillar att spela matcher och tycker att det är kul med tätt matchande. Resorna sliter såklart lite, men vi kommer att vara redo på söndag, säger Kalle Matsson.

Hammarby tar emot IFK Skövde på söndag den 17 december i Eriksdalshallen, avkast kl.15. Biljett till matchen köper du HÄR