Match på söndag – kom redan kl 14!

Vad har Bajen Fans, Bara Bajare, Ultra Boys, BFA 91, Stockholm Södra, Hammarby Hockey och Supportrarnas Matchprogram gemensamt? De är alla på plats i ”Jerka” på söndag och säljer grönvita souvenirer på fansens julmarknad!

I samband med helgens match mot Skövde dukar vi upp med fansens julmarknad bakom klacken – kom förbi och fixa dina grönvita klappar redan nu! Eriksdalshallen öppnar kl 14 med avkast kl 15. Slå två flugor i en smäll – kirra klapparna och stötta våra handbollskrigare till seger mot Skövde!

Passa även att komma i julstämning med Bajen-granen! Beställ redan idag, uthämtning ser på söndagens match eller efter överenskommelse. Hela överskottet går till Hammarby Handboll! Boka din gran via peugeotnacka.se/bajengranen

Biljetter till matchen köper du med fördel via hammarbyhandboll.ebiljett.nu vilket är 20 kronor billigare än köp i biljettkassan, förköp har dessutom egen ingång via FAST TRACK – en entré endast för biljettinnehavare (utskriven biljett eller digitalt).