Vi ses på annandagen!

Kom och stötta vårat gäng i ”Jerka” på annandagen mot Karlskrona. Avkast kl 18 och Matchbaren i lilla hallen öppnar kl 17. Och du: köp biljett online nu och slipp kassakön!

Som traditionen påbjuder är annandagen fullspäckad med idrott och på kungliga Söder spelas såväl bandy som handboll denna dag. Direkt efter Bajens bandyderby mot Tellus, som börjar kl 15, beger vi oss till Eriksdalshallen. Vi rekommenderar starkt förköp online – köerna brukar ringla långa till biljettkassan för de som är ute i sista stund.

Matchbiljetter köper du enklast via hammarbyhandboll.ebiljett.nu

Vid köp online går du in via FAST TRACK – en entré endast för biljettinnehavare (papper eller digitalt i telefonen) för snabb och smidig inpassering. Dessutom är det 20 kronor billigare än i biljettkassan.

Matchbaren i lilla hallen är öppen från kl 17. Där serveras tilltugg, starköl och alkoholfria alternativ. Matchbaren nås via dörren vid sektion E, längst bort på klacksidan. En del av överskottet från  ölförsäljningen tillfaller Hammarby Handboll. OBS! Åldersgräns 18 år. För entré krävs uppvisande av medlemskort i en av Hammarbys alliansföreningar eller någon av Bajens supporterföreningar.

Spelare, ledare och organisation önskar dig en riktigt god jul!

ps. Biljetter till annandagsbandyn köps HÄR ds.