Kalle Matsson: ”Det blir en stentuff match”

Årets sista match spelas på fredag borta mot tabellkonkurrenten Skövde. När lagen möttes strax innan jul vann Bajen med 32-24 hemma i Eriksdalshallen.

Hammarbys manager Kalle Matsson förväntar sig dock ett annat spel på bortaplan jämfört med senast:
– Det blir en stentuff match även om vi slog dem hemma, det blir något helt annat att möta dem i Skövde. De har en riktigt hög högsta nivå. För oss gäller det att avsluta höstsäsongen med en riktigt bra insats och då kanske vi kan åka därifrån med någonting. Men vi kommer absolut inte att få något gratis.

Hammarby ligger just nu på en nionde plats med 15 poäng, tätt följt av just Skövde som har 13 poäng placeringen bakom. Men att fredagens match är lite extra viktig håller inte Kalle Matsson med om:
– Vi tycker att alla matcher är viktiga och vi vill göra så bra vi kan varje gång. Vi gör inget speciellt inför just den här matchen, vi försöker göra så bra varje gång. Men det har varit fantastiskt skönt att vinna de här senaste matcherna och vi har fått energi av det som vi förhoppningsvis kan ta med oss på fredag.

Hammarby möter Skövde borta på fredag den 29 december kl.19.00. Kan du inte vara på plats ser du som vanligt matchen i C More.