Kalle Matsson: ”Jag vill att se att vi gör bra prestationer”

På måndag kväll tar Bajen emot Sävehof. Manager Kalle Matsson hoppas på en bra grönvit prestation inför hemmapubliken efter två raka förluster.
– Jag vill att vi ska göra bra prestationer varje match och inte lägga energin på var i tabellen vi ligger, säger Hammarbys manager Kalle Matsson. 

Hammarby inledde vårsäsongen med tre segrar men har sedan dess även förlorat tre matcher på raken och ligger just nu på nionde plats.
– Tyvärr vet jag inte vad det beror på. Om det beror på att man har blivit bekväma efter en bra start eller lagt energi på att titta uppåt i tabellen och nu när det har blivit långt dit upp så har vi tappat all glöd det vet jag inte. Eller om vi har gått på för hårt med tuff matchning innan, det är saker vi kan fundera på nu. Senast mot Lugi var ingen bra insats, säger Kalle Matsson. 

Vad var du missnöjd över efter den senaste förlusten mot Lugi?
– Jag har inga problem att förlora varken mot Lugi eller Guif; det är inte det jag blir frustrerad eller sur över. Det som är frustrerade är att vi inte spelar på den nivån som jag tycker att vi är kapabla till.

Det återstår nu sex matcher i grundserien. Vad vill du se i ert spel?
– Jag vill se att vi gör sex bra prestationer. Vi ska göra sex bra matcher som vi kan vara stolta över som lag och att vi tror på det vi gör. Jag vill att vi som grupp går ihop och gör det tillsammans som ett lag oavsett om man sitter på bänken eller spelar på plan.

Hammarby har mött Sävehof två gånger tidigare den här säsongen. I oktober förlorade Hammarby med 25-34 på hemmaplan och en månad senare blev det oavgjort och 28 lika på bortaplan.

Hammarby tar emot IK Sävehof måndagen den 26 februari kl.19 i Eriksdalshallen! Fri entré gäller under parollen #sthlmhjärtahandboll