Bortamatch mot Redbergslid

Nu återstår endast fyra matcher för Hammarby i Handbollsligans grundserie. På söndag är det dags för en tuff bortamatch mot Redbergslid. 
– Vi vet att vi måste vara bra för att slå dem, säger manager Kalle Matsson. 

Hammarby har redan mött Redbergslid två gånger den här säsongen. I bortapremiären körde Redbergslid över Bajen och vann med 33-17. I Eriksdalshallen blev det 31 lika.
– Vi vet att vi måste vara bra annars får vi en överkörning, det vill vi inte vara med om utan vi vill göra en bra insats. Det blir ett annorlunda försvarsspel vi får möta och det gäller att vi är kreativa och har lite fart på fötterna, säger Kalle Matsson.

På onsdag är det sedan dags för hemmamatch när tabellsjuan Ystad på besök. – Det är kul matcher som väntar. Det gäller att ta tillvara på de här matchminuterna som är kvar och göra så bra vi bara kan. Det är tuffa matcher men samtidigt är det kul, säger Kalle Matsson.

Hammarby möter Redbergslid borta söndagen den 4 mars kl.15.