Anton Hellberg: ”Jag vill se att vi spelar ut”

I söndags säkrade Hammarby sin plats i Handbollsligan nästa säsong. Innan Bajen stänger den här säsongen återstår tre matcher, först ut är onsdagens hemmamatch mot Ystad. Målvakten Anton Hellberg väntar sig en avslappnad och kul match.

Hammarby har mött Ystad en gång tidigare den här säsongen. Bajen bjöd då hemmalaget Ystad på rejäl kamp men förlorade med 26-24 i Ystad.
– Det blir kul att möta Ystad. Det känns som om alla gånger vi har mött Ystad sedan jag kom hit till Bajen så har vi stått upp mot dem rätt bra. Det känns som vi har varit ganska nära.

Vad kan ni förvänta er för matchbild?
– Det blir nog lite avslappnat skulle jag kunna gissa på, det är nog ofrånkomligt från vår sida. Men de vill plocka placeringar inför slutspelet. De kanske känner att de måste och borde vinna. Vi ska i alla fall se till att göra samma jobb som mot RIK i söndags.

Vilka spelare måste ni se upp för?
– Kim Andersson så klart och Anders Persson är duktig i mål. Jag tycker att de har ett stabilt lag överlag.

Vad vill du se i ert spel på onsdag?
– Att vi gör liknande jobb som mot RIK. Vi ska inte slappna av bara för att det är klart, utan jag vill se att vi spelar ut och njuter av varje minut.

På onsdag 7 mars  kl 19 spelar Hammarby mot Ystad i Eriksdalshallen. Biljetter köper du via hammarbyhandboll.ebiljett.nu