Anna Olsson: ”Vi har fortfarande en chans att gå upp”

Damerna vann mot HK Eskil förra helgen (22-18) och på lördag står LIF Lindesberg för motståndet – avkast kl: 14.00 i Lindesberg Arena. Målvakten, Anna Olsson, berättar om vad som låg bakom vinsten förra helgen och om möjligheten för avancemang till division 1:

Vinst i senaste matchen mot HK Eskil, hur känns det?
– Efter två sura uddamålsförluster var det riktigt skönt med en vinst! Personligen var det en rolig match för mig. Jag fick mycket speltid och hade mycket stöd på läktaren – då bli man extra taggad.

Varför vinner ni matchen?
– I och med att vi har många spelare som fallit bort p.g.a skador under säsongen, var det kul att se att alla tog sitt ansvar på plan, både framåt och bakåt. HK Eskil spelade tufft, men vi var lugna och spelade vårt spel hela matchen.

På lördag är det match mot LIF Lindesberg på bortaplan, vad krävs för en vinst i returmötet?
– Vi har tre matcher kvar den här säsongen och det är viktigt att vi vinner dem – vi har fortfarande en chans att gå upp. Om vi fortsätter spela som förra matchen, tar fram bajenhjärtat och kämpar för varandra kommer vi att vinna matchen!

Sista hemmamatchen är på söndag 18/3 kl: 17.45 mot NKIK Handboll Norrköping.

Foto: Peter Jonsson