Sista bortamatchen för säsongen

På söndag spelar Hammarby sin sista bortamatch för säsongen när Bajen möter HK Aranäs.

Aranäs ligger just nu på tolfte plats i tabellen men kvalplatsen är inte helt säkrad ännu så laget har fortfarande mycket spela för. Hammarby är sedan tidigare klar för Handbollsligan nästa säsong.
– Jag vill se att vi fortsätter att göra bra prestationer och att vi har den här attityden att vi gillar att spela handboll och tycker det är kul. Jag vill att vi spelar ut och kämpar och sliter de här två gånger 60 minuterna som nu är kvar, säger Hammarbys manager Kalle Matsson.

Manager Kalle Matsson lämnar Hammarby efter den här säsongen och därmed återstår endast två matcher för honom i Bajentröjan.
– Jag har gått och tänkt på det här på ett tag och det känns ändå bra. Det är klart att det kommer att känns vemodigt i sista matchen i Eriksdalshallen mot OV Helsingborg. Men jag ska ju inte försvinna från jordens yta sedan utan jag kommer fortfarande att följa Hammarby och de här killarna, säger han.

Hammarby möter HK Aranäs söndagen den 11 mars kl.17. Aranäs bjuder på fri entré så slut upp och stötta Bajen på bortaplan!