Fri entré för de 100 första med Bajen Fans-kort!

På onsdag avslutar Hammarby Handboll säsongen och vi bjuder de 100 första med Bajen Fans-medlemskort på fri entré! Dessutom är det sista matchen för tränarduon Kalle Matsson och Magnus Oscarsson – kom och tacka dem för deras insatser i grönvitt!

Sista matchen i Handbollsligans grundserie betyder också Bajen Fans-matchen, då vi uppmärksammar supporterföreningen som stöttar Hammarbys sektioner i vått och torrt. De 100 första som visar upp medlemskort i Bajen Fans för 2018 har fri entré till matchen mot OV Helsingborg.

OBS! Bajen Fans-medlemmar som vill utnyttja erbjudandet går in via entrén längst till vänster (snurran).

Bli medlem i Bajen Fans HÄR

På onsdag 14 mars  kl 19 spelar Hammarby mot OV Helsingborg i Eriksdalshallen. Biljetter köper du via hammarbyhandboll.ebiljett.nu