Nya Bajenverket redan en succé: ”Positiv energi”

Hammarby Handbolls affärsnätverk Bajenverket har reaktiverats med full styrka.
Vid första träffen häromveckan samlades ett 30-tal grönvita företagare under trevliga former.
– Det märks att Hammarby Handboll är på gång nu, säger Anders Hallquist, ansvarig Bajenverket.

Säsongen må vara slut men det råder febril aktivitet hos Hammarby Handboll. Nu tar Bajenverket nya tag under ledning av Anders Hallquist, engagerad hammarbyit med cirka 20 års erfarenhet i fastighetsbranschen som marknadschef.
– Vi blåser nu nytt liv i affärsnätverket Bajenverket. Med större fokus på affärer och att bättre lära känna varandra i nätverket. Detta kommer att ske under trevliga former, berättar Anders.

I slutet av april samlades ett 30-tal företagare på restaurang Usine för ett första frukostmöte med nätverkande, presentation av deltagande företag samt information om aktiviteter framöver. Även kaptenen och skytteligavinnare Patrik Fahlgren intervjuades om sin nya tränarroll och synen på framtidens Hammarby Handboll.
– Företagen tar tagit emot Bajens nya fokus med glädje och nyfikenhet. Det känns som man är med på en framgångsresa mot Europa, att det är dags för nästa nivå. Väldigt mycket positiv energi!

Varför ska man som företagare gå med i Bajenverket? Hur låter hiss-pitchen?
– Affärer görs mellan människor. Människor som man litar på och som man gillar. I Bajenverket kommer vi inte att älta bakåtpassningar och feldomslut utan fokusera på att hitta fler och bättre affärer. Dessutom vill vi ha trevligt under tiden. Tanken är att det som är bra för sponsorerna är bra för Bajen.

Ett exempel på den nyvunna framåtandan hos Bajenverket är den kommande företagsmässan på Tele2 Arena i samband med fotbollens match mot Norrköping. Mässan arrangeras tillsammans med Hammarby Fotboll:
– Här erbjuds våra sponsorer att visa upp vad de har att erbjuda och det ges även en möjlighet för supportrar att möta sponsorerna. Öppet för alla mellan klockan 10 och 15.

Även bland spelarna finns intresse för Bajenverket. Rickard Lönn och Anderas Halvarsson är redan involverade:
– De tog kontakt och öppnat för att på olika sätt hjälpa till med Bajenverket. De har redan startat med en marknadsundersökning för att vi bättre skall lära känna våra sponsorer, nya och gamla, ännu bättre. Sånt känns extra kul!

Bajenverkets aktiviteter närmaste tiden:

19/4 Bajenmässan på Tele2 Arena
Arrangeras tillsammans med Hammarby Fotboll.

13/5 Fotbollsresa till Örebro
Förutom Bajens bortamatch även möte med hemmalagets sponsornätverk.

Frukostmöte
Kostnadsfritt för deltagande företag. Datum ej klart.

Golftävlingen Bajen Trophy
Årlig tävling. Arrangeras i augusti, datum ej klart.

Vill du veta mer om Bajenverket? Kontakta Anders Hallquist på anders.hallquist@hammarbyhandboll.se