Rösta fram Årets Bajenspelare 2017/18

Nu är det dags att rösta fram Årets Bajenspelare 2017/2018! Förra året mottogs den åtråvärda pokalen av Alexander ”Lilleman” Morsten, som efter säsongen gick vidare till proffskontrakt i Danmark. Vem blir det i år? Du bestämmer!

Hammarby Handbolls jury har i år tagit fram tre kandidater som du kan rösta på. Omröstningen pågår fram till och med den 7 maj.

Patrik Fahlgren
Hammarbys lagkapten gjorde comeback i Handbollsligan och entré i Bajentröjan med en storstilad säsong. Med sina 193 mål blev han inte bara bästa grönvita målskytt utan Patrik Fahlgren vann dessutom Handbollsligans skytteliga. Utöver hans fantastiska målprotokoll visade han upp ett stabilt ledarskap på planen, som bidragit till att han till nästa säsong utsetts till spelande tränare.

Anders Wik-Rydberg
Att ”Biffen” Rydberg tar plats bland kandidaterna till Årets Bajenspelare för andra året i rad visar att han verkligen blivit en spelare att räkna med. Med sina 90 baljor blev han tredje bästa målskytt i Bajen och i försvaret fick han en mer framträdande roll som han hanterade med en stor portion kämpaglöd.

Anton Hellberg
Även Bajens keeper Anton Hellberg är nominerad till Årets Bajenspelare för andra säsongen i följd och likt förra säsongen delade han på uppgiften broderligt med målvaktskollegan Robin Hallberg. Att som målvakt spika igen – han tog hälften av alla skott – i ett minnesvärt decemberderby mot Ricoh bidra till första hemmasegern för säsongen ger nästan Anton Hellberg en automatisk plats bland årets kandidater.

Tidigare vinnare
2016/17: Alexander Morsten
2015/16: Nils Pettersson
2014/15: Nils Pettersson
2013/14: Nils Pettersson
2012/13: Martin Dolk

Lägg din röst här nedan. OBS! Du kan bara rösta på en kandidat, när du har röstat är omröstningen inte synlig nästa gång du besöker denna sida.

This poll is closed! Poll activity:
Start date 24-04-2017 17:52:56
End date 07-05-2018 21:59:59
Poll Results:
Vem är Årets Bajenspelare 2017/18?