Blanche kvar i Bajen – och uttagen till U18-EM

Mittsexan Adam Blanche är klar för ytterligare en säsong i den grönvita tröjan. Dessutom har han blivit uttagen till U18-landslagets EM-trupp.

Adam Blanche blev den här säsongen blev uppflyttad till a-laget från utvecklingslaget. Han tackade för förtroendet när han i sin hemmadebut gjorde två viktiga mål som bidrog till att Bajen slog Alingsås. Nu är han klar för en fortsättning i klubben.
– Att vi får möjligheten att fortsätta följa Adams utveckling på nära håll är så häftigt. Han har fantastisk fysik, en härlig inställning och hans resa har bara börjat. Adam är Sveriges mest lovande mittsexa. Det blir en rolig vinter i Jerkahallen! säger Hammarbys sportchef Robert Venäläinen.

Ett kvitto på hans kvaliteter är att han i dagarna har blivit uttagen att representera Sveriges U18-herrar i Scand Iberico Tournament i Portugal 2-5 augusti och sedan EM i Kroatien 9-19 augusti. Läs mer HÄR

Hammarby Handboll säger grönvitt grattis till Adam Blanche för landslagsplatsen!