Bajens ungdomsorganisation växer ytterligare

Hammarby Handboll har de senaste åren växt otroligt på ungdomssidan vilket medfört allt högre krav på tränare och organisation. Till säsongen 2018-19 tar man ännu ett steg framåt och satsar på nivåtränare för både A- och B-ungdom för att säkerställa en högkvalitativ handbollsutbildning för Bajens lovande ungdomar.

– Hammarby Handboll är inne i ett mycket spännande skede där vi arbetar med en tränarstruktur från de yngsta i Bollskolan ända upp till elitförebyggande verksamhet i A-ungdom och Junior/Utvecklingslag, säger ungdomsansvarig Carlo Galuzzi.
– Vi har starka ungdomskullar som vi vill ska få bästa möjliga förutsättningar och jobbar hårt med att tillsätta och utbilda duktiga tränare till våra lag.

Nivåtränarna i A- och B-ungdom kommer ha ett stort ansvar för våra ungdomars vidare utveckling och har till sin hjälp lagtränare och assisterande tränare i respektive årskull. Dessutom har vi en ”resurskorridor” dit vi lyckats knyta till oss en fystränare, Lina Nilsson och en målvaktstränare, Leo Björkman som bidrar med spetskompetens inom sina respektive områden.

På bilden, från vänster: Rasmus Loqvist (A-flick F02/03), Tobias Korall (B-flick F04/05), Emelie Lundin (A-pojk P02/03) och Oscar Skantz (B-pojk P04/05).

Fler tränare sökes

Bajen har redan en väldigt god tränarstab i föreningen men söker alltid fler ambitiösa tjejer/killar som vill vara med och hjälpa till i målsättning att ge bästa möjliga handbollsutbildning till barn/ungdom. Du som brinner för utveckling och som tycker det låter spännande att bli en del av Hammarby Handboll hör av dig till:

Carlo Galuzzi, Barn- och ungdomsansvarig

carlo.galuzzi@hammarbyhandboll.se

Janne Strandberg, Sportkonsulent

jan.strandberg@hammarbyhandboll.se