Hammarby Handboll och Umbro tecknar avtal

Umbro blir ny materialleverantör till Hammarby Handboll.
Avtalet löper över de fyra närmaste säsongerna om omfattar samtliga Bajens lag på senior- och ungdomsnivå.
– Varumärket Umbro ger tyngd åt vår satsning inför framtiden, säger Pelle Rydell, styrelseledamot Hammarby Handboll AB.

Inför säsongen 2018/19 byter Hammarby Handboll materialleverantör. Ny leverantör blir det brittiska varumärket Umbro. Avtalet, som är fyrårigt, innebär att Umbro levererar all tränings- och matchrelaterad utrustning inklusive bollar till alla lag inom Hammarby Handboll, från knattelag till seniorer.
– Vi är jättenöjda över att Umbro är med på Hammarby Handbolls resa mot Europa och ser fram emot ett givande samarbete, säger Rydell.

Jonas Sandberg, ansvarig Umbro Mellansverige, gläds över avtalet med Bajen:
– Det är bra för oss att förknippas med Hammarby, vilket ger ytterligare trovärdighet till vår handbollssatsning på den svenska marknaden. I Norge är Umbro marknadsledande på handboll med flera elitlag och framför allt det norska herr- och damlandslaget.

Samarbetet innebär även att Hammarby Handboll får en egen specialdesignad matchtröja. Matchtröjan kommer att presenteras för supportrarna i augusti.
– Vi har haft en tät dialog med Umbro och bearbetat såväl detaljer som helhet för att uppnå en genuin Hammarby-känsla. Tröjan kommer att representera Hammarby Handboll på bästa sätt, säger Pelle Rydell.