Hammarby Handboll och Stadium tecknar avtal

Stadium blir officiell sportleverantör till Hammarby Handboll.
Avtalet är skrivet över fyra säsonger och gäller herrarnas elitlag, damlaget samt ungdomsverksamheten.
– Från Hammarbys sida är vi jättenöjda och vi har stora förhoppningar om ett givande samarbete för båda parter, säger Pelle Rydell,
styrelseledamot i Hammarby Handboll AB.

Genom det nya avtalet blir Stadium branschexklusiv samarbetspartner till Hammarby Handboll inom sportbranschen. Båda parter ska verka för sportslig och försäljningsmässig framgång samt arbeta för att stärka båda varumärkena på lokal såväl som på nationell nivå.
– Stadium står för hög kvalitet och god servicenivå, vi är övertygade att detta är ett bra partnerskap som kommer stärka såväl vårt elitlag som föreningens ungdomslag, säger Pelle Rydell.

Stadium är Sveriges största sportkedja och med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland.
– Att vi nu ingår ett samarbete med Hammarby Handboll ger oss en än starkare Team Sales-position i Stockholm. Det stärker oss också som handbollsleverantör. Vi blir officiell sportleverantör till Hammarby Handboll vilket känns fantastiskt spännande på alla sätt, säger Niclas Andersson Teamsales Coach på Stadium.