Seriepremiär för damerna

Imorgon, söndag den 30/9, är det äntligen dags för damernas seriepremiär. Herrarna spelar kl 16.00 i Eriksdalshallen och direkt efter tar damerna i Div 2 emot Sannadals SK kl 18.00. Inte nog med det så tar även damerna i Div 4 emot Lidingö SK 2 kl 19.45. En fullspäckad söndag helt enkelt! Lagkapten, Sanna Lindstrand, berättar om läget inför premiären:

– Det finns mycket kompetens bland oss och så länge vi spelar och tar oss an uppgiften tillsammans kommer vi att lösa de flesta situationerna. För egen del ska det bli hur kul som helst att få spela överhuvudtaget igen, då jag aldrig trodde att en ytterligare seriepremiär skulle vara möjlig med tanke på ryggskadan jag drog på mig år 2014. Jag ser fram emot hela matchdagen i sin helhet med alla förberedelser och att till slut få gå in på plan. Det där med att få dra på sig ett matchställ igen och jaga efter en klistrig boll är ju så löjligt roligt.

Vad tror du om slutresultatet mot Sannadals SK imorgon?
– Det går ju inte att säga något annat än att jag tror på vinst såklart! Imorgon smäller det äntligen!

Vi ses i Eriksdalshallen!

Hammarby – Eskilstuna Guif (Herrar Handbollsligan) kl 16.00
Hammarby – Sannadals SK (Damer Div 2) kl 18.00
Hammarby – Lidingö SK 2 (Damer Div 4) kl 19.45

 

Foto: Stephan Grahn