Erik Larholm inför torsdagens match

På torsdag kväll kommer Karlskrona på besök till Eriksdalshallen.
Tränare Erik Larholm hoppas att Bajen hittar tillbaka till vinnarspåret mot Blekingelaget.
– Vi måste vara bra för att slå dem, säger han.

Oflytet har grinat Hammarby i ansiktet de senaste matcherna. Såväl mot Alingsås och Redbergslid har laget kammat noll trots bra insatser. Nu väntar Karlskrona, strax bakom grönvitt i tabellen.
– De har börjat lite som vi, spelmässigt bra men inte fått utdelning sett till poäng. Det gäller att vi gör minst lika bra insatser bakåt som senaste matcherna, säger Erik Larholm.

Han varnar framförallt för gamle Hammarbybekantingen Niklas Grundsten. Mittsexan, som hunnit fylla 35 år, är en viktig pjäs för gästerna och har inlett säsongen piggt.
– Dessutom finns det ett bra skytte i Johannes Sandgren och Tobias Nordhal ser till att hålla uppe farten. Jag tror vi kommer se ett lite snabbare Karlskrona än de senaste säsongerna.
Vilka är nycklarna till Hammarbyseger?
– Att vi fortsätter med samma försvarsspel, krigar på och ger oss chansen hela matchen. I anfallet försöker vi skruva på det som går, i kombination med nytt motstånd hoppas vi förstås att det blir bättre. Vi är sugna på seger. Det är dags att vinna!

Hammarby tar emot Karlskrona i Eriksdalshallen på torsdag 11 oktober kl 19. Biljetter köper du via hammarbyhandboll.ebiljett.nu