Lönn laddar inför omstarten

På söndag drar Handbollsligan igång igen för Hammarby efter landslagsuppehållet. Önnereds HK på bortaplan väntar och Rickard Lönn ser fram emot utmaningen. 
– Det kommer garanterat att bli en tuff match, säger han. 

Hammarby har haft matchuppehåll i två veckor och kommer innan dess från en hemmaförlust mot Lugi, en hemmavinst mot Karlskrona och en bortaförlust mot IFK Ystad.
– Mot Karlskrona var vi det bättre laget över hela banan, mot Ystad var vi det sämre laget och mot Lugi så hade vi allt i egna händer. Tyvärr blev vi alldeles för passiva sista tio minuterna och det utnyttjade Lugi, säger Rickard Lönn.

Vad kan ni vänta er för spel på söndag borta mot Önnereds HK?
– De kämpar och sliter så det gäller att vi kommer förbereda. Nyckeln till seger blir att vi måste hålla oss till vår matchplan och att vi litar på och hjälper varandra.

Vad har du för förhoppningar inför söndagens match?
– Förhoppningen och intentionen är att vi ska kämpa som svin och göra det vi har kommit överens om. Hur långt det räcker får vi se efter matchen.

Vad tycker du om din egen insats än så länge den här säsongen?
– Jag tycker att mina egna insatser varit alldeles för dåliga. Men jag börjar hitta tillbaka till rätt inställning och det enda jag kan göra är att fokusera framåt och fortsätta försöka.

Hammarby möter Önnereds HK borta på söndag den 4 november kl.16. Är du inte på plats kan du följa matchen HÄR