”Falle” inför matchen mot Önnered

Enligt Bajens spelande tränare Patrik Fahlgren är det stabilt försvars- och målvaktsspel som blir nyckeln till seger i söndagens bortamatch mot Önnered. 

Vilket typ av spel kan ni förvänta er av Önnered?
– Det blir en tuff och rolig match. Det är alltid intressant att se vad mina gamla kompisar tränarna Tommy Aterhäll och Marcus Tobiasson har hittat på.

Finns det någon spelare i Önnered som måste hålla ett extra ögon på?
– Niometersspelaren Daniel Blomgren har tagit hela ligan med storm än så länge.

Ni har haft två veckors matchuppehåll, hur har ni tillbringat uppehållet? 
– Vi har tränat på med fys och har unnat oss att prata detaljer i både anfall och försvarsspel.

Hur ser ni på niometersspelet framöver nu när det är klart att Anders Wik-Rydberg blir borta hela säsongen?
– Självklart är det otroligt tråkigt för både oss och Anders. Luckan han lämnar blir en möjlighet för någon annan att ta chansen och visa att man vill ha den speltiden som har Anders haft.

Vad är du mest nöjd med än så länge den här säsongen och vad är du minst nöjd med?
– Jag tycker att vi över de nio matcher som varit har spelat ett bra försvarsspel och haft en god disciplin. Vi har varit duktiga att hålla oss till det vi har bestämt oss för. Minst nöjd är jag med att vi inte har fler poäng.

Hur tycker du att det har varit att kombinera din roll som spelare med den som tränare?
– Det har varit en utmaning att veta när man ska koncentrera sig på vad. Jag tycker att det går bättre och bättre men det är någonting det jobbas på hela tiden.

Hammarby möter Önnereds HK borta på söndag den 4 november kl.16. Kan du inte vara på plats sänds matchen i C More – köp abonnemang via länken så får Hammarby en slant: https://track.adtraction.com/t/t?a=1264531506&as=1266277867&t=2&tk=1

OBS! Endast beställningar via länken ovan genererar ersättning till Hammarby Handboll. Erbjudandet gäller endast för nya C More-kunder samt en beställning per kund.