Erik Larholm: ”Jag tycker att det finns en bra möjlighet”

Efter måndagens sura hemmaförlust är det redan på torsdag dags för en ny utmaning: tabellfyran Skövde på bortaplan.

Hammarby inledde säsongen i Handbollsligan med att slå just Skövde i Eriksdalshallen med 28-25. Första halvlek var en jämn tillställning (12-12) och i andra halvlek radade den grönvita målvakten Fabian Norsten upp räddningar som bidrog till att Bajen kunde dra ifrån.
– Vi slog Skövde förra gången och jag tycker att det finns en bra möjlighet. Vi vet att vi kan spela så bra som vi spelade nu mot Malmö i en halvlek, det vet vi att vi kan. Vi ska försöka hålla det över 60 minuter.

Vad avgjorde senast ni mötte Skövde?
– Att vi i 50 minuter av matchen var bra och gick på ordentligt. Gör vi det igen har vi en jättebra möjlighet. Skövde är ett bra lag men vi har både slagit och spelat jämnt med bra lag förut.

Vad ska ni göra för att vända den negativa trenden och ta en seger mot Skövde?
– Man kan inte göra annat än att knyta näven och göra sitt bästa och kämpa på. Vi ska fortsätta träna fokuserat och kämpa på. Det sämsta man kan göra är att gräva ner sig, det blir inget bättre av. För mig personligen är bästa sättet att gå vidare att fokusera på nästa uppgift. Jag tror att det även är bra för alla spelare att blicka framåt framåt och knyta näven.

Hammarby möter Skövde torsdagen den 15 november på bortaplan kl.19!
Kan du inte vara på plats sänds matchen i C More – köp abonnemang via länken så får Hammarby en slant: https://track.adtraction.com/t/t?a=1264531506&as=1266277867&t=2&tk=1

OBS! Endast beställningar via länken ovan genererar ersättning till Hammarby Handboll. Erbjudandet gäller endast för nya C More-kunder samt en beställning per kund.

Foto: Romus Ramström