Bli medlem

Bli en stolt medlem i Hammarby IF Handbollsförening!

Vi behöver dej för att kunna utveckla vårt arbete med ungdoms-, dam- och herrverksamheten ännu mer. På ungdomssidan har vi snart lag i alla årskullar för både pojkar och flickor. Vi har en tydlig idé med vad vi vill göra, och jobbar hårt i styrelsen och nära ungdomstränarna i ett spännande utvecklingsarbete. Glädjande nog har samtliga lag som ställt upp i USM den här säsongen, direktkvalificerat sig till steg 3.

På damsidan genomförde vi ett utvecklingsarbete under förra säsongen, och börjar skörda framgångar med förra årets lag kvar med flera nya, duktiga spelare som har anslutit, så vi har två starka lag. Resultaten har hittills varit imponerande. Det arbetet ska fortsätta med passion och kvalitet framöver och kryddas med några spännande saker. Vårt herrlag är inne i en generationsväxling med stomme rutinerade spelare som kompletteras av en rad väldigt lovande, unga spelare som börjar ta plats. De kommer att bli mer framgångsrika under Kalle och Magnus ledning ju längre tiden går. Vårt utvecklingslag kan nå nationella framgångar redan i år. Erik Larholm och herrtränarna fortsätter det framgångsrika samarbetet med Sjölins handbollsgymnasium.

Ditt medlemskap ger oss ett bra stöd för att bedriva en omfattande och bra föreningsverksamhet, som i realiteten innebär stora kostnader för material, träningstider, serieavgifter, utbildningskostnader, resor och mycket, mycket mer.

En förening som vill utvecklas, vara demokratisk och spela en avgörande roll i framtiden i Stockholmshandbollen och nationellt, behöver många medlemmar. På årsmötet fattade vi beslut om att arbeta målmedvetet för att öka antalet medlemmar. Ett avgörande inslag för att nå det målet är att vi är en levande förening med ett flertal mötesplatser, har spännande medlemsförmåner och en god kommunikation mellan medlemmar och styrelsen. Om du är medlem kan du påverka Hammarby Handbolls framtid genom att komma till medlems- och årsmöten och påverka de långsiktiga beslut som ska fattas.

Om vi blir fler medlemmar ökar det vårt inflytande på viktiga arenor, och vi kan t.ex. påverka politiska beslut om avgifter för hallhyror, byggandet av nya hallar och tillgången till fler träningstider m.m.

Medlemsavgiften är 400 kr för dej som är 18 år och äldre och 100 kr för dej som är 17 år och yngre. Du betalar in avgiften till Hammarby IF på plusgironummer 85 54 36 – 2, och anger ditt namn, din adress och skriver tydligt ”HANDBOLL” när du betalar. Ditt medlemskap gäller för ett kalenderår. Vi vill bygga upp en effektiv kommunikation, och behöver därför tillgång till din e-mejladress. Skicka den tillsammans med ditt namn till mats.norrstad@hammarbyhandboll.se!

Fortsättning följer, så följ med oss på Hammarby handbolls framtidsresa. Välkommen som medlem i Hammarby Handboll!