Bergischer HC vs Hammarby IF

vs

Återblicka

Hammarby låg under tidigt i lördagens semifinal mot Bergischer i Salming Cup och lyckades inte vända underläget. På läktarna satt Bajenfavoriterna Josef Pujol, nu i VfL Gummersbach, och Redbergslids Jonatan Wenell. 

Semifinalmotståndaren Bergischer, som leder den tyska andraligan, visade i träningsmatchen mot Hammarby att laget vill ta sig upp till högsta ligan nästa säsong. Man tog ett tidigt grepp om matchen, även om grönvitt hängde med. 16-12 och möjligheter till vändning fanns då Bajen bränt en del lägen.

Efter paus trummade dock tyskarna på och när Kalle Matsson slängde in time out-kortet med dryga kvarten kvar var underläget sju bollar och tyskarna vann med 31-24.
Även om Hammarby inte lyckades vända tycker Kalle Matsson att flera många grönvita spelare som visade upp fina prestationer.
– De yngre spelarna tar verkligen för sig i den här matchen och samlar på sig erfarenheter. Bergischer är bra och tunga och de gick ordentligt för det så det var en väldigt bra träningsmatch, säger han.

Hammarby spelar den avslutande matchen i Salming Cup kl 14.45 på söndag.

Detaljer

Datum Tid League Säsong
27 januari, 2018 19:00 Träningsmatcher - Herr 2017/18

Spelplats

Sporthalle Verl

Resultat

LagHalvtidSlutresultat
Bergischer HC1631
Hammarby IF1224